Het Levensverhaal speecht tijdens MSCA 2010 - okt 2010

Marie-Hélène van Elten spreekt tijdens de uitreiking van de Marie Claire Starters Award 2010 de genomineerden toe in huis bij sponsor Mercedes:

"Iets meer dan een jaar geleden zat ik op jullie stoel. Vol zenuwen. Net als nu werd een en ander mooi ingeleid, maar eerlijk gezegd verbaast het mij tot op de dag van vandaag, dat ik überhaupt een woord heb meegekregen van wat er gezegd werd! Je geduld wordt menige tijd op de proef gesteld terwijl je eigenlijk alleen maar wilt weten: heb ik gewonnen of niet?! En nu ga ik, als winnares van de MCSA van vorig jaar, ook nog even mijn verhaal doen.

‘Mijn verhaal doen’, inderdaad, want: ik ben Marie-Hélène van Elten, een jaar en een week de trotse eigenaar van Het Levensverhaal. Ik leg levensverhalen van mensen en organisaties vast in boekvorm, op film en tijdens een live-vertelling. Ik luister tegenwoordig dus veel naar verhalen van anderen, en nu mij het platform is gegeven om iets over mijzelf te vertellen, doe ik dat – voor de afwisseling – uiteraard heel graag!"