Nieuws

Het Levensverhaal helpt het Ronald McDonald Huis - sept 2011

Het Levensverhaal heeft een film gemaakt voor het Ronald McDonald Huis Den Haag. Het Huis biedt een thuis aan ouders van zieke kinderen die gedurende een langere periode moeten verblijven in het Juliana Kinderziekenhuis.

Lees meer »

Boekenweek in het kader van levensverhalen - maart 2011

De boekenweek staat dit jaar in het kader van levensverhalen. Dat is niet verwonderlijk, aangezien de biografie steeds opnieuw aan populariteit wint. Een trend die al jaren in opmars is en niet te stoppen lijkt!

Lees meer »

Het Levensverhaal neemt deel aan MovedBy congres - jan 2011

Op 3 februari 2011 vindt in Den Haag het MovedBy congres plaats: maatschappelijk betrokken ondernemen staat centraal. Het Levensverhaal vertelt tijdens de workshop van het Ronald McDonald Huis Den Haag over hoe een startend ondernemer iets kan betekenen voor het goede doel.

Lees meer »

Het Levensverhaal veilt kavel tijdens Rode Kruisgala - nov 2010

Tijdens het Rode Kruisgala is een levensverhaal geveild voor het goede doel. Het kavel, ter beschikking gesteld door Het Levensverhaal, leverde maar liefst 1100 euro op!

Lees meer »

Het Levensverhaal speecht tijdens MSCA 2010 - okt 2010

Tijdens de uitreiking van de Marie Claire Starters Award 2010 draagt Het Levensverhaal het stokje over aan webshop Cosmania.nl. Maar niet voor alvorens de genomineerden een 'motivational speech' te hebben geven over ondernemerschap.

Lees meer »

Het Levensverhaal wint de Marie Claire Starters Award - sept 2009

Voor de 5e keer werd op 3 september 2009 de Marie Claire Starters Award uitgereikt. De jury en de lezeressen van Marie Claire kozen voor het idee van Marie-Hélène van Elten: ‘Het Levensverhaal’. Marie Claire beloont met de Award vrouwen met creatieve en kansrijke businessideen.

Lees meer »