Toen ging het venster open

Op verzoek van zijn dochters zette Will Hasselbach uit Eelde samen met Het Levensverhaal de gebeurtenissen uit zijn leven op papier. Het resultaat is het 'levensboek' Toen ging het venster open. Een verhaal over een man die in Nederlands-Indië zijn kindertijd en jeugd beleeft, op zijn twintigste in Jappenkamp Tjimahi terechtkomt met zijn vader en kort na de oorlog per boot naar Nederland reist. Maar ook een verhaal over nachtelijke gesprekken, het overwinnen van pijnlijke herinneringen, een reis naar een onbekend vaderland en belangrijke levenslessen. 

Will Hasselbach over de totstandkoming: "Door een krantenartikel kwam ik Marie-Hélène op het spoor, waarvoor ik erg dankbaar ben. Ik was zelf al begonnen met mijn boek, maar door omstandigheden thuis er niet verder mee gekomen. Ik heb direct contact met Marie-Hélène opgenomen en dat resulteerde in een uitstekende samenwerking voor de voltooiing van het boek. Zij heeft een prima professionaliteit en zeer groot inlevingsgevoel en dat is voor mij een bijzonder grote steun geweest. Het is alsof ik het helemaal zelf geschreven heb en zo prachtig vormgegeven en uitgevoerd, dat ik al diverse complimenten mocht ontvangen. De doortastende en toch zo gevoelige assistentie door Marie-Hélène, vooral bij de later te nemen activiteiten bij de drukkerij hebben mij er helemaal doorheen geholpen. Tops!!!"

Wilt u 'Toen ging het venster open' bestellen? Stuur dan een e-mail naar: info@hetlevensverhaal.nl met uw naam, adres en telefoonnummer!