Voorbeeldprojecten

Wat betekent het Ronald McDonald Huis voor jou?

Het Levensverhaal maakte een film voor het Ronald McDonald Huis Den Haag. Het Huis biedt een thuis aan ouders van zieke kinderen die gedurende een langere periode moeten verblijven in het Juliana Kinderziekenhuis.

Lees meer »

Saffieren bruiloft en 2x 70 jaar

In opdracht van hun kinderen maakte Het Levensverhaal een jubileumfilm voor Rinus & Els van Zanten. Er werd een driedubbel jubileum gevierd: het echtpaar uit Almelo was 45 jaar getrouwd en vierde ook hun beider 70e verjaardag.

Lees meer »

Toen ging het venster open

Op verzoek van zijn dochters zette Will Hasselbach uit Eelde samen met Het Levensverhaal de gebeurtenissen uit zijn leven op papier. Het resultaat is het 'levensboek' Toen ging het venster open.

Lees meer »

Hein van Dolen in de hoofdrol

In het kader van de 70e verjaardag van classicus Hein van Dolen verzorgde Het Levensverhaal in samenwerking met zijn kinderen, vrienden en familie een live-vertelling.

Lees meer »

Een leven lang in de bollenstreek

De kinderen van een echtpaar uit de bollenstreek schakelden Het Levensverhaal in om de verhalen bij hun ouders los te krijgen. Een inspirerend verhaal vol toewijding voor het werk in de bollensector en voor het gezinsleven!

Lees meer »

75 + 1: het leven van F.C. van Dorsser

Ter gelegenheid van zijn 76e verjaardag liet de heer Freek van Dorsser zijn persoonlijke levensverhaal, en dat over zijn professionele carrière vastleggen.

Lees meer »

Diamanten bruiloft Piet en Paula Hoefsloot

Piet en Paula Hoefsloot vierden in 2007 hun diamanten bruiloft. Ze kregen het cadeau van hun leven. Letterlijk en figuurlijk. Hun levensverhalen werden verteld op film.

Lees meer »